Search
Close this search box.

Syksysesonki

Syksyllä Äkäsjoen pääset helposti metsästämään läheisille valtion metsästysmaille (100m) ja voit nauttia Ylläksen upeista ruskaisista vaellusreiteistä.

Metsästys

Syksy on metsästyskauden huippuaikaa. Lapin metsissä voit metsästää hirviä, peuroja ja pienriistaa, kuten jäniksiä ja riekkoja. Äkäsjoen pilo tarjoaa loistavat puitteet metsästysretkille syksyn ruskan keskellä.

Salmela-Hunting-Lapland-Yllas

Ruska-aika, patikointi ja maastopyöräily

Syksyn kohokohta on ehdottomasti ruska, jolloin Lapin luonto saa upeat syksyn värit. Äkäsjoen erämökin ympäristö tarjoaa mahtavat puitteet ruskan ihailuun, olitpa sitten patikoimassa tai nauttimassa maisemista mökin terassilta.

lapland-autumn-lappi-ruska

Ratsastus

Ylläksellä voit harrastaa ratsastusta ympäri vuoden. Voit kokea Lapin luonnon ympäri vuoden erilaisilla ohjatuilla ratsastusretkillä, vaelluksilla ja leireillä lempeäluonteisen, pienikokoisen ja vahvan islanninhevosen, issikan, selässä. Ylläksen vaellushevoset tarjoaa ryhmille asiantuntevaa opastusta, joka sopeutuu osallistujien taitotasoon.

Yllas-ratsastus-horse-riding

Melonta

Voit vuokrata kanootin tai kajakin ja tutkia Kolarin alueen hiljaisia jokia ja järviä. Pääset melomaan rauhallisissa vesissä, ihailemaan luontoa ja nauttimaan kauniista maisemista.