Search
Close this search box.
Lapland-riverside-cabin-logo-white

Täydellinen piilopaikka kalastukseen, metsästykseen ja lomailuun Lapin sydämessä

Käsinveistetty 4-6 hengen hirsimökki joen äärellä, metsien ympäröimänä. valmistuu lokakuussa 2023. Varaa ennakkoon!

Kodikas erämökki Äkäsjoen rannassa

Mökissä on viihtyisä makuuhuone kahdelle, jokimaisemaan avautuva olohuone takalla ja täysin varusteltu tupakeittiö sekä tilava parvi, jonne majoittuu jopa neljä lisävierasta.

akasjoen_eramokki_pohjapiirustus_ulkoa
Akasjoen_eramokki_Pohjapiirustus

Varaa nyt ennakkoon!

Koe Lapin taika syyskuusta alkaen Äkäsjöen erämökissämme. Varaa lomasi nyt ennakkovaraajan -50% hintaan ja tule kokemaan unohtumaton loma metsästyksen, kalastuksen tai hiihdon ja laskettelun merkeissä!

cabin-prebook

Kalastus- ja metsästysmahdollisuudet ympärillä

Äkäsjoesta voit kalastaa suoraan omasta rannasta, tai sitten nostaa lohta läheisestä Muonionjoesta. Valtion metsästysmaat ovat vain kivenheiton päässä.

jokikalastus-river-fishing-2-square

Henkeäsalpaava Lapin luonto ympärilläsi

Koe luonnon rauha ympärillä olevassa Lapin erämaassa, tai rentoudu joen äärellä. Talvella voit nähdä taivaalla upeita revontulia.

revontulia-aurora-borealis-2-square

Ylläksen ja Levin hiihtokeskukset saavutettavissa

Ylläksen hiihtokeskus on vain 30 minuutin ja Levi on n. tunnin ajomatkan päässä, tarjoten helpon pääsyn maailmanluokan hiihtomahdollisuuksiin.

Hiihdä, laskettele, lumilautaile tai moottorikelkkaile Levillä ja Ylläksen hiihtokeskuksissa ja samalla voit nauttia omasta rauhasta kaukana kaupungin hälinästä majoittumalla Äkäsjoen erämökissä.

skiing

Pulahda saunasta luonnonlähteeseen tehtyyn avantoon

Avantouinti auttaa rentoutumaan ja palautumaan päivän aktiviteeteista, sillä kylmä vesi parantaa verenkiertoa ja vähentää lihasjännitystä. Lämmitellä voit tunnelmallisessa puusaunassa.

cold-plunge

Kodikas käsin veistetty hirsinen erämökki Äkäsjoen rannalla

Nauti takan lämmöstä, jaa tarinoita ruokapöydän ääressä ja luo elinikäisiä muistoja niin perheesi kuin metsästysporukkasi kanssa.

cabin-bedroom-square

Tee ennakkovaraus -50% hinnalla tästä

Mökki valmistuu syyskuussa 2023.